Kotak Hiasan Pelbagai Guna

    Baru -baru ni saya jumpa kotak berbentuk selinder ,Beserta penutup plywood  tanpa
    ada sebarang kemasan …bare finish je.Mula -mula stok ade 2 ,sekarang ade lebih dari
    10 buah.Masih tak tau nak buat ape.Last -last kat stor ade baki kertas dinding projek
    kerja lepas ,so tercetus idea nak guna kertas dinding ni sbg kemasan kotak yang aku
    jumpa tu…Setelah bersusah payah ni le hasilnya….

Sesiapa yang berminat boleh order…
call..sms..whatsapp@ 012 -2356504
SAPA CEPAT DIA  DAPAT

Leave a Reply